Shvatili smo da autentičan ukus italijanske hrane dolazi sa lokalnih farmi koje se bave tradicionalnom organskom proizvodnjom. S obzirom da želimo taj autentičan ukus da ponudimo Beogradu, bilo nam je jasno da je jedini pravi put uvoz najkvalitetnijih namirnica iz Italije.
Trenutno smo jedini restoran na tržištu koji pravi sopstveno testo od organskog brašna bez dodavanja kvasca. Posle konzumiranja ovakve vrste testa, organizam ne zahteva unošenje velike količine vode, a to je samo jedan od pokazatelja da je kiselo testo kvalitetnije i zdravije u odnosu na regularno.
Dug period odležavanja od 24h do 72h
Prirodna fermentacija neutrališe šećer
Nizak procenat glutena
Hrskavo i vazdušasto nakon pečenja
Ne stvara osećaj prezasićenosti
Kompleksniji ukus zbog prirodnih sastojaka
30% manje kalorija
Skraćen period odležavanja od 1h do 2h
Dodavanjem kvasca šećer ostaje u testu
Visok procenat glutena
Žvakavo i rastegljivo nakon pečenja
Stvara osećaj prezasićenosti
Lošiji sastojci i kvasac ne daju kompleksan ukus
Velika količina kalorija
Domaće namirnice sa naših prostora nisu znatno lošijeg kvaliteta u odnosu na italijanske - jednostavno imaju drugačija svojstva i karakteristike koje se ne koriste u italijanskoj kuhinji.