Sastojci

Čarolija ukusa je u organskim sastojcima

Naša formula je jasna

Uvozimo ukuse, izvozimo utiske

Shvatili smo da autentičan ukus italijanske hrane dolazi sa lokalnih farmi koje se bave tradicionalnom organskom proizvodnjom. S obzirom da želimo taj autentičan ukus da ponudimo Beogradu, bilo nam je jasno da je jedini pravi put uvoz najkvalitetnijih namirnica iz Italije.

Sami mesimo, neće ništa da nam škodi

Trenutno smo jedini restoran na tržištu koji pravi sopstveno testo od organskog brašna bez dodavanja kvasca. Posle konzumiranja ovakve vrste testa, organizam ne zahteva unošenje velike količine vode, a to je samo jedan od pokazatelja da je kiselo testo kvalitetnije i zdravije u odnosu na regularno.

Druge picerije

Obično testo

  • Skraćen period odležavanja od 1h do 2h

  • Dodavanjem kvasca šećer ostaje u testu

  • Visok procenat glutena

  • Žvakavo i rastegljivo nakon pečenja

  • Stvara osećaj prezasićenosti

  • Lošiji sastojci i kvasac ne daju kompleksan ukus

  • Velika količina kalorija

U čemu je razlika?

Uporedite sami

Domaće namirnice sa naših prostora nisu znatno lošijeg kvaliteta u odnosu na italijanske - jednostavno imaju drugačija svojstva i karakteristike koje se ne koriste u italijanskoj kuhinji.

Meso
Spianata piccante VS Kulen

Karakteristična je upotreba kalabrijske čili paprike.

Saznajte više
Sir
Mozzarella Fior di Latte VS Domaća Mocarela

Pravi se isključivo od svežeg kravljeg mleka visokog kvaliteta.

Saznajte više
Meso
Prosciutto Cotto VS Šunka

Priprema se parenjem ili kuvanjem svinjske butine

Saznajte više
Sir
Grana Padano VS Domaći parmezan

Može se proizvoditi samo u određenim regijama Italije.

Saznajte više
Sir
Parmigiano Reggiano VS Domaći kačkavalj

Pravi se od svežeg kravljeg mleka, bez dodatka konzervansa.

Saznajte više
Meso
Guanciale VS Domaća slanina

Pravi se od svinjskog obraza (guancia znači obraz).

Saznajte više
Meso
Prosciutto di Parma VS Njeguški pršut

Suši se prirodnim putem bez dodataka, osim morske soli.

Saznajte više
Skrolujte