Pizza na koju ne idu salate...a ni ananas

Svaka naša pizza prati strogu recepturu koja pravi balans među namirnicama bez kog nema harmonije ukusa. Svaki sastojak je pažljivo odabran, odmeren i tačno zna zbog čega je tu. Sastojak - gospodin čovek.

Napredno dete Napolitane i Romane

Pica Contemporanea je relativno nov koncept iz Italije koji spaja najbolje karakteristike iz dve najpopularnije izvedbe ovog svima omiljenog jela. Hrskavo ali vazdušasto sour dough testo bez kvasca je melem za organizam kao i za sva čula.
Probajte nešto drugačije

Na domaćoj pizza sceni trenutno nema restorana koji nudi Contemporaneu. Budite prvi u vašem društvu koji je otkrio da Napolitana i Romana nisu najbolje verzije ovog jela.

Manje ivica - više glavnih sastojaka

U poređenju sa Napolitanom, naša pizza ima nešto manje ivice a to može da znači samo jedno - više primarnih sastojaka i vaših omiljenih ukusa u sredini.

Obradujte organe za varenje

S obzirom da za pripremu testa ne koristimo kvasac, tokom dugog procesa fermentacije testo izgubi dosta šećera i glutena što znatno olakšava varenje.

Sami mesimo, neće ništa da nam škodi

Trenutno smo jedini restoran na tržištu koji pravi sopstveno testo od organskog brašna bez dodavanja kvasca. Posle konzumiranja ovakve vrste testa, organizam ne zahteva unošenje velike količine vode, a to je samo jedan od pokazatelja da je kiselo testo kvalitetnije i zdravije u odnosu na regularno.

Druge picerije

Obično testo

  • Skraćen period odležavanja od 1h do 2h

  • Dodavanjem kvasca šećer ostaje u testu

  • Visok procenat glutena

  • Žvakavo i rastegljivo nakon pečenja

  • Stvara osećaj prezasićenosti

  • Lošiji sastojci i kvasac ne daju kompleksan ukus

  • Velika količina kalorija

Damn, she's hot!

Njeno veličanstvo vlada svetom profesionalnih pizza peći već više od 30 godina. Mi smo našu uvezli direktno iz Italije kao najbolje rešenje za savršenu hrskavost testa i što je najvažnije - konstantne rezultate.

Rotirajuća podloga za ravnomerno pečenje pizze sa svih strana
2 minuta na 390 stepeni - gotovo dok ste rekli pizza
Krade slavu kompletnoj restoranskoj dekoraciji
Najkvalitetnije iz Italije

Probajte omiljene namirnice svetskih kuvara

Većina italijanskih restorana u svetu prilagođava recepte i sastojke onome što je lako dostupno i pristupačno na lokalnom tržištu - ali ne i Emma. Saznajte po čemu su naše namirnice posebne:

Grana Padano

Nije isto što i domaći parmezan

Saznajte više
Prosciutto di Parma

Nije isto što i Njeguška pršuta

Saznajte više
Spianata Piccante

Nije isto što i kulen

Saznajte više
Guanciale

Nije isto što i slanina

Saznajte više

Imate li svog favorita?

  • Preporuka
Jelovnik
Skrolujte